Ideale pentru ferme mari VOLKAN 400, 500, 750, 1000 1600, 1750 ȘI 2000, Volumul de umplere poate atinge 500, 750, 1000 si chiar si 1500 kg.

PRODUSE

HURIKAN 150

Hurikan 150 este un arzător cu un design special. Corpul este ușor de introdus. După încărcarea corpului, selectați programul de ardere corespunzător. Acest lucru asigură că incineratorul poate fi lăsat singur în timp ce deșeurile ard la cenușă.
Eficient, deoarece arzătorul atinge rapid temperatura dorită. Aceasta va începe automat încălzirea arzătorului principal. Controlul automat monitorizează continuu atât temperaturile cât și timpul de program selectat. La sfârșitul programului, fanii continuă să funcționeze până când aparatul s-a răcit.

Termometrele și electronica de control sunt accesorii standard. Acestea se asigură că temperatura de după ardere ajunge la 850oC cât mai repede posibil și este menținută pe tot parcursul ciclului de ardere, oferind o reglementare a UE care impune ca gazele de evacuare să fie de cel puțin 850oC pentru minimum 2 secunde. Dacă temperatura crește, unul sau ambele arzătoare se vor opri. Aceasta duce la economii semnificative de combustibil.

Cu o putere de până la 150 kg pe oră, HURIKAN 150 este considerat un arzător de mare capacitate!

HURIKAN 150 este un incinerator de eliminare a teleporturilor care respectă reglementările în vigoare și oferă o soluție simplă și eficientă pentru a trata resturile de animale.
Permite producătorilor să lucreze legal fără amenzi mari.

HURIKAN 300

Hurikan 300  este un design special arzător pot fi revizuite. Operatorul glisează pur și simplu cele două uși independente care formează capacul unității. Deșeurile pot fi apoi ușor introduse. După încărcarea deșeurilor, selectați programul adecvat de incinerare. Acest lucru asigură că incineratorul poate fi lăsat singur în timp ce deșeurile ard la cenușă.
Eficient, deoarece arzătorul atinge rapid temperatura dorită. Aceasta va începe automat încălzirea arzătorului principal. Controlul automat monitorizează continuu atât temperaturile cât și timpul de program selectat. La sfârșitul programului, fanii continuă să funcționeze până când aparatul s-a răcit.

Termometrele și electronica de control sunt accesorii standard. Acestea asigură că temperatura de după ardere ajunge la 850oC cât mai repede posibil și este menținută pe tot parcursul ciclului de ardere, asigurând o reglementare UE care impune ca gazele de evacuare să fie de cel puțin 850oC pentru cel puțin 2 secunde. Dacă temperatura crește, unul sau ambele arzătoare se vor opri. Aceasta duce la economii semnificative de combustibil.

Cu o putere de până la 300 kg pe oră, HURIKAN 300 este considerat un arzător de mare capacitate. Este necesar acordul stației veterinare competente local. Respectă toate reglementările UE.
Arzătorul are nevoie de o bază de beton, dar datorită dimensiunii sale optime poate fi instalat în cel mai practic loc. 220V și alimentare necesară.

HURIKAN 300 este un incinerator de eliminare a teleporturilor care respectă reglementările în vigoare și oferă o soluție simplă și eficientă pentru a trata resturile de animale.
Permite producătorilor să lucreze legal fără amenzi mari.

HURIKAN 500

Sistemul de incinerare al Hurikan 500 este o unitate extrem de puternică, de înaltă performanță, proiectată pentru a arde rapid cantități mari de deșeuri. 

O atenție deosebită a fost acordată combustiei rapide și ușoare a multor materiale, inclusiv a carcaselor din calamități. De asemenea, este potrivit în special pentru abatoare.

HURIKAN 1000

Hurikan 1000 în mod specific Incinerarea de urgență , care este stabil și sistem mobil de înaltă performanță. Potrivit pentru incinerarea rapidă a cantităților mari de deșeuri. O atenție deosebită a fost acordată combustiei rapide și ușoare a multor materiale, inclusiv a celor provenite din calamități (cum ar fi deversări de petrol, cutremure, tifoane) sau focare de boli (precum gripa aviară, EEB și pestă porcină) și distrugerea medicamentelor deșeuri și mărfuri de contrabandă (de exemplu, droguri).