VOLKAN 1000

Volkan 1000  este una dintre cele mai reduse de capacitate lucrărilor model de incinerare a deșeurilor cele mai utilizate pe scară largă. VOLKAN 1000 fabricat de Waste Spectrum este o carcasă și un produs secundar reîncărcabil cu un design special. Operatorul glisează pur și simplu cele două uși independente care formează capacul unității. Corpul poate fi apoi ușor introdus. După încărcarea corpului, selectați programul de ardere corespunzător. Acest lucru asigură că arzătorul poate fi lăsat singur în timp ce carcasa arde la cenușă.
Eficient, deoarece arzătorul atinge rapid temperatura dorită. Aceasta va începe automat încălzirea arzătorului principal. Controlul automat monitorizează constant atât temperaturile cât și timpul programului selectat. La sfârșitul programului, fanii vor rula până când unitatea s-a răcit.

Termometrele și electronica de control sunt accesorii standard. Acestea asigură că temperatura de după ardere ajunge la 850oC cât mai repede posibil și este menținută pe tot parcursul ciclului de ardere, asigurând o reglementare UE care impune ca gazele de evacuare să fie de cel puțin 850oC pentru cel puțin 2 secunde. Dacă temperatura crește, unul sau ambele arzătoare se vor opri. Aceasta duce la economii semnificative de combustibil.

Cu mai puțin de 50 kg de putere pe oră, VOLKAN 1000 a primit un statut de arzător de baterie cu capacitate redusă, ceea ce face procesul de licențiere ușor! Este necesar acordul stației veterinare competente local. Respectă toate reglementările UE.
Arzătorul de mortar are nevoie de o bază de beton, dar datorită dimensiunii sale optime poate fi instalat în cea mai practică locație. Alimentare 220V și alimentare necesară.

VOLKAN 1000 este o carcasă de baterii și incinerator care respectă legislația în vigoare și oferă o soluție simplă și eficientă pentru tratarea resturilor de animale.
Contribuie foarte mult la protecția exploatațiilor de porci împotriva pestei porcine africane.

SPECIFICATII:

Capacitate de ardere:  Max 50kg / h
Încărcător frontal sau superior:
Dimensiune completă de  sus (L x H x D): 3,1 x 3,2 x 3,5 m
Consum:  GPL: 6-8 / h, NG: 7-9m³ / h, Diesel: 8 -10 / oră
Bare de foc:  Niciuna
Înălțime (fără coș accesoriu):   2108 mm
Înălțime (cu coș accesoriu):  3472 mm
Dimensiune coș accesoriu (dimensiune 2D):  14 ″
Dimensiune ușă (L x H):  2166 x 866 mm
Dimensiune deschidere umplere :  866 mm
Înălțimea de umplere:  1225 mm
Dimensiunea camerei (L x H x H):  2,2 x 0,9 x 1,1 m
Volumul camerei:  1,80 m³
Volumul de umplere al camerei:  0,93 m³
Capacitate de umplere a camerei:  520kg / m³
Capacitate cameră:  900 kg, 1,8m³,
Greutate brută:  3,1 tone
Dimensiune bază beton (L x H):  5,1 mx 5,2 m
Tensiune alimentare:  monofazat 16A 230 VAC 50 / 60Hz