ws-volkan-400-1

VOLKAN 400

Volkan 400  este o capacitate de încărcare de top de lucrări mici de incinerare a deșeurilor animale și ardere de produs este un capac culisant din partea specială, asigurându -se astfel accesul liber și ușor de a percepe. Este conceput pentru a
permite operatorului să umple mecanic acest arzător. Toate butoanele de control sunt departe de slotul de încărcare, astfel încât să nu fie deteriorate. Arzătorul are un sistem special de siguranță pentru a asigura sănătatea și siguranța operatorului. VOLKAN 400 încălzește camera de ardere la temperatura dorită înainte de a reîncărca lucrurile care trebuie arse pentru a asigura încărcarea fără probleme.
Arzătorul este foarte eficient, deoarece este proiectat să se încălzească rapid datorită arzătoarelor mai puternice și a căptușelii cu absorbție mai mică de căldură. După ce arzătorul a fost umplut, este selectat un program cu lungimea dorită și arzătorul poate fi lăsat singur până când materialul care urmează să fie ars devine cenușă.
Cu o capacitate mai mică de 50 kg pe oră, VOLKAN 400 are o capacitate scăzută, deci procesul de licențiere este ușor!
Este necesar acordul stației veterinare competente local.
VOLKAN 400 este un incinerator Teleport care respectă reglementările în vigoare și oferă o soluție simplă și eficientă pentru a trata resturile de animale.
Respectă în totalitate reglementările UE și permite producătorilor să lucreze legal fără amenzi mari. VOLKAN 400 ajută cultivatorii să gestioneze carcasele de animale, să gestioneze biosecuritatea și să ofere costuri reduse.
Termometrele și electronica de control sunt accesorii standard. Acest lucru asigură că temperatura după ardere ajunge la 850oC cât mai repede posibil. Odată atins, se menține la 850oC pe tot parcursul ciclului de ardere. Unul sau ambele arzătoare se vor opri dacă temperatura va crește, ceea ce duce la economii semnificative de combustibil.
Arzătorul are nevoie de o bază de beton, dar datorită dimensiunii sale optime poate fi instalat în cel mai practic loc. 220V și alimentare necesară. Cu 2 metri horn.

SPECIFICATII:

Capacitate de ardere:  max. 50 kg / h
umplutură frontală sau superioară: partea  superioară
Dimensiune completă (L x L x P):  2,8m x 1,6m x 4,1m
Consum:  GPL: 6-8l / h, NG: 7- 9m³ / h, Diesel: 8-10l / h
Bare de foc: Opțional
Înălțime (fără accesoriu pentru coș):  3155 mm
Înălțime (cu accesor pentru coș):  4145 mm
Dimensiune coș accesoriu (dimensiune 2D):  10 ″
Dimensiune ușă (L x H):  788 x 707 mm
Mărimea deschiderii de umplere:  707 mm
Înălțimea de umplere:  900 mm
Dimensiunea camerei (L x H x H):  1,4 x 0,8 x 0,7 m
Volumul camerei:  0,71 m³
Volumul camerei de umplere:  0,42 m³
Capacitate de umplere a camerei:  240kg / m³
Capacitate cameră:  400 kg, 0,71m³
Greutate totală:  2,4 tone
Dimensiune bază beton (L x H):  4,8 mx 3,6 m
Tensiune alimentare:  230V