VOLKAN 750

Volkan 750  este unul dintre cele de capacitate mică incineratorul de deșeuri utilizate pe scară largă cele mai funcționează echipamentele noastre. VOLKAN 750 este un arzător reîncărcabil cu un design special. Operatorul deschide pur și simplu ușa care formează capacul unității. Deșeurile pot fi apoi ușor plasate. După încărcarea deșeurilor, selectați programul adecvat de incinerare. Acest lucru asigură că incineratorul poate fi lăsat pe durata dorită, în timp ce deșeurile sunt complet arse în cenușă. Cenușa poate fi îndepărtată cu ușurință la terminarea tragerii.

Cu o capacitate mai mică de 50 kg pe oră, VOLKAN 750 a primit un statut de arzător de baterie cu capacitate redusă, ceea ce face procesul de licențiere ușor! Este necesar acordul stației veterinare competente local. Respectă toate reglementările UE.
Termometrele și electronica de control sunt accesorii standard. Acestea asigură că temperatura de după ardere ajunge la 850oC cât mai repede posibil și este menținută pe tot parcursul ciclului de ardere. Dacă temperatura crește, unul sau ambele arzătoare se vor opri. Aceasta duce la economii semnificative de combustibil.
Sistemul său afterburner garantează cele mai mici emisii posibile. Arzătorul are nevoie de o bază de beton, dar datorită dimensiunii sale optime poate fi instalat în cel mai practic loc. Pentru funcționare sunt necesare alimentarea cu energie electrică de 220V și alimentarea cu combustibil.

Oferă ajutor eficient pentru controlul răspândirii pestei porcine africane.

SPECIFICATII:

Capacitate de ardere:  max. 50 kg / h
Încărcător frontal sau superior:  Partea de sus
completă (L x L x P): 2,3 x 3,2 x 3,1 m
Consum: 7 – 10 litri / h
Bare de foc:  niciuna
Înălțime (fără accesoriu pentru coș): 2198 mm
Înălțime (cu accesor pentru coș) ): 3101 mm
Dimensiune coș accesoriu (dimensiune 2D):  16 ″
Dimensiune ușă (L x H): 2192 x 892 mm
Dimensiune deschidere umplere: 892 mm
Înălțime umplere:  985 mm
Dimensiune cameră (H x L x H):  2,2 x 0,9 x 0,8 m
Dimensiunea totală a camerei:  1,57 m³
Dimensiunea camerei de umplere:  0,84 m³
Capacitatea de umplere a camerei: 470 kg / m³
Capacitatea camerei: 870 kg / m³
Greutatea totală:  3 tone
Dimensiunea bazei betonului (L x H):  4,3 mx 5,2 m
Tensiunea de alimentare:  230V